Tesla Model S

Professionele privéchauffeur diensten
europcab-tesla-s

Tesla Model S

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€139 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€399 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€649 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€1.49 Per Extra Kilometer
4 Passagiers
3 Koffers
Lederen Interieur
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Verwarmde Stoelen
Boek Nu

  Taxi Booking
  AUTO OVERZICHT
  Bereik

  Met Model S kunt u overal komen waar u heen wilt met een toonaangevend assortiment en handige oplaadopties, over de hele wereld. Het langste elektrische bereik van elke auto op de weg tot 540 kilometer. Herlaad 270 kilometer in 30 minuten op elke locatie van de Supercharger. 12.000+ Superchargers geplaatst langs goed bereisde routes over de hele wereld.

  Veiligheid

  De Model S is van het begin af aan ontwikkeld met het oog op veiligheid. Een groot deel van de veiligheid is te danken aan de unieke elektrische aandrijflijn die zich onder de aluminium kooiconstructie van de auto, in zijn eigen subframe bevindt. Deze unieke positionering verlaagt het zwaartepunt, waardoor de auto beter bestuurbaar is en het risico op over de kop slaan wordt geminimaliseerd. Daarnaast vervangt de aandrijflijn het traditionele zware motorblok met schokabsorberende rails van boorgelegeerd staal.

  De aluminium carrosserie, die is versterkt met stalen rails, beschermt tegen zijdelingse aanrijdingen, waardoor de inzittenden en de accu worden beschermd en de constructie van het dak wordt geoptimaliseerd. In geval van een botsing beschermen zes airbags de passagiers voor en achter en verbreekt het batterijsysteem automatisch de verbinding met de belangrijkste energiebron.

  Interieur

  De Model S is een auto voor de bestuurder. Door de combinatie van minutieuze geluidstechniek met Tesla’s unieke stille aandrijflijn wordt in het interieur de geluidsdynamiek van een opnamestudio verkregen. De parel van het interieur is het 17 inch touchscreen, dat richting de bestuurder is gedraaid en dat over zowel een dag- als nachtmodus beschikt voor een beter beeld zonder afleiding.

  Ruimte voor alles

  Model S heeft de beste opslag- en vouwbare stoelen in zijn klasse en biedt meer ruimte dan de meeste SUV’s. Je kunt alles plaatsen wat je wilt meenemen, zoals een fiets met de wielen erop, of bagage voor elke passagier.

  GESCHIKT VOOR
  • Luchthavenvervoer
  • Taxivervoer
  • Privé Chauffeur
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code